Element nou

 ” Într-o lume aglomerată și foarte zgomotoasă, branding-ul personal te ajută să-ți găsești propria voce și să-ți atingi obiectivele de carieră și de business”
gallery/cff

BitcoinVladMarius

gallery/bitcoinmanialogo
gallery/power-by-logo

   Prețul criptomonedelor, cum ar fi BTC-EURO, ETH-USD, este derivat și provine din schimburile specifice de cripto valute, ceea ce înseamnă că adâncimea pieței este limitată la ceea ce este disponibil în listele de ordine ale unor astfel de piețe.

   Aceste piețe nu sunt reglementate și nu asigură protecția oferită de reglementarea financiară.

   Aceste piețe sunt imature, pot deveni extrem de volatile în orice moment și limitate în ceea ce privește lichiditatea.

     Motoarele de stabilire a prețurilor criptovalutelor pot prezenta întârzieri sau întreruperi care pot fi cauzate de numeroase potențiale probleme.

     Orice persoană care dorește să tranzacționeze sau să investească în criptovalute ar trebui să aibă cunoștințe detaliate și actualizate cu privire la tehnologiile legate de blocurile de tranzacționare, blockchain.

    Tranzacționarea și investirea în criptomonede implică un grad de RISC RIDICAT de pierderi de fonduri din cauza volatilității pieței, a problemelor de execuție și a evenimentelor perturbatoare specifice industriei, cum ar fi hard forks, interdicțiile generate de autoritatile de reglementare, activitățile hackerilor, mining cartels și alți actori rău-intenționați în cadrul ecosisemului de criptomonede.

gallery/cryptocurrency
gallery/cryptocurrencylogo
gallery/btc_logo_t
gallery/eth_logo_t
gallery/ppc_logo_t
gallery/ltc_logo_t

   Bitcoin (din limba engleză bit: unitate de informație binară și coin: monedă), este un sistem de plată electronică descentralizat și o monedă digitală (criptomonedă) opensource creată în 2009 de Satoshi Nakamoto.Bitcoin (BTC) a fost creat pentru a asigura protecția investițiilor și finanțarea liberă a afacerilor, fără a face apel la instituții financiare și în afara oricărei constrângeri și reglementări. Numele Bitcoin se referă de asemenea și la programul opensource pentru folosirea acestor monede, cât și la rețeaua peer-to-peer (de la egal la egal) pe care acesta o formează. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Bitcoin)

   Ethereum este o platformă de calcul distribuită bazată pe open-source, publică, bazată pe blocuri, care are o funcționalitate inteligentă (scripting). Acesta oferă o mașină virtuală descentralizată Turing-complet, mașina virtuală Ethereum (EVM), care poate executa scripturi utilizând o rețea internațională de noduri publice. Ethereum oferă, de asemenea, un token de criptocurrency numit "eter", care poate fi transferat între conturi și utilizat pentru a compensa nodurile participante pentru calculele efectuate. "Gas", un mecanism intern de stabilire a prețurilor tranzacției, este utilizat pentru a atenua spamul și a aloca resurse în rețea.
Ethereum a fost propus la sfârșitul lui 2013 de către Vitalik Buterin, cercetător și programator de criptocurrency.(https://en.wikipedia.org/wiki/Ethereum)

   Litecoin (LTC, sau Ł) este o criptomonedă peer-to-peer alternativă (altcoin) opensource la Bitcoin. Litecoin a fost creat în octombrie 2011 de către Charles Lee, sub licență MIT. După Bitcoin, Ethereum și Ripple, Litecoin este a patra mare criptomonedă la capitalizarea de piață. Litecoin utilizează algoritmul scrypt.(https://ro.wikipedia.org/wiki/Litecoin)

   Peercoin, cunoscut și ca PPCoin sau PPC, este o criptocurrency de tip peer-to-peer utilizând atât sistemele proof-of-stake, cât și sistemele de dovezi ale muncii.
Peercoin se bazează pe o lucrare din august 2012 care a inclus autorii ca Scott Nadal și Sunny King.  Sunny King, care a creat și Primecoin, este un pseudonim. Implicarea lui Nadal sa diminuat până în noiembrie 2013, lăsându-l pe Rege ca pe un singur dezvoltator de bază al lui Peercoin.
Peercoin a fost inspirat de bitcoin, și împărtășește o mare parte din codul sursă și implementarea tehnică a bitcoin-ului. Codul sursă Peercoin este distribuit sub licența software MIT / X11.(https://en.wikipedia.org/wiki/Peercoin)

   Comerțul (Trade) presupune transferul de bunuri sau servicii de la o persoană sau entitate la altul, adesea în schimbul unor bani. O rețea care permite comerțul este numită piață(market.).(https://en.wikipedia.org/wiki/Trade)

gallery/trade_logo
gallery/poloniex_logo

    Înființată în Statele Unite, Poloniex este o organizație de lider digital care oferă o mare varietate de active digitale. Înființată în ianuarie 2014, Poloniex oferă un mediu de tranzacționare sigur și oferă clienților săi soluții avansate și instrumente de analiză a datelor.(https://poloniex.com/media-kit)

gallery/kraken_logo

   Înființată în 2011, Kraken din San Francisco face cel mai mare schimb de Bitcoin în volum și lichiditate în euro și tranzacționează, de asemenea, dolari canadieni, dolari americani, lire sterline și yeni japonezi. Kraken evaluează în mod constant cel mai bun și mai sigur schimb Bitcoin de către mass-media de știri independente. Kraken a fost primul schimb Bitcoin care a avut un preț și un volum de tranzacționare afișate pe Terminalul Bloomberg, primul care a trecut printr-un audit de verificare a rezervelor verificabile criptografic și este un partener în prima bancă de criptare. Kraken este încredințat de sute de mii de comercianți, mandatarul guvernului de la Tokyo, iar BaFin din Germania a reglementat Fidor Bank.(https://www.kraken.com/en-us/about)

gallery/bitfinex_logo

   Bitfinex este o platformă de tranzacționare valutară cripto-valută și o platformă de stocare valutară, care are sediul în Hong Kong și este deținută și operată de iFinex Inc.Din 2014, a fost cea mai mare platformă de schimb Bitcoin, cu peste 10% din tranzacțiile de schimburi.(https://en.wikipedia.org/wiki/Bitfinex)

https://www.bitstamp.net/

   Bitstamp este un exchange de bitcoin în Luxemburg. Permite tranzacționarea între valuta USD și criptocurrency bitcoin. Permite depozite și retrageri USD, EUR, bitcoin, litecoin, ethereum sau Ripple.
Compania a fost înființată ca o alternativă europeană concentrată asupra schimbului de bătăi de vârf atunci Mt. Gox. (https://en.wikipedia.org/wiki/Bitstamp)

gallery/localbitcoins_logo_t

    LocalBitcoins este o companie cu sediul în Helsinki, Finlanda. Serviciul său facilitează tranzacționarea netaxabila a monedei locale pentru bacșișuri. Utilizatorii publica anunțul ca publicitate pe site-ul web, în cazul în care acestea au cursurile de schimb și metodele de plată pentru cumpărarea sau vânzarea de bitcoins. Alți utilizatori răspund la aceste anunțuri și sunt de acord să întâlnească persoana care să cumpere bijuterii cu numerar sau să plătească cu serviciile bancare online. LocalBitcoins are o reputație și un mecanism de feedback pentru utilizatori și un serviciu de escrow și de soluționare a conflictelor. Începând cu luna decembrie 2013, LocalBitcoins are circa 110.000 de comercianți activi, cu un volum al tranzacțiilor de 1400-3000 bitcoin pe zi.(https://localbitcoins.com/)

gallery/blockchain_logo1_t
gallery/e_wallet_png_t

    Un portofel Bitcoin este o colecție de chei private, dar se poate referi și la software-ul client folosit pentru a gestiona aceste chei și pentru a efectua tranzacții pe rețeaua Bitcoin.https://en.bitcoin.it/wiki/Wallet

Bitcoin Core
gallery/new_bitcoincore_png

Clientul original Bitcoin stochează informațiile cheii private într-un fișier numit wallet.dat după formatul așa-numit "bitkeys".

Contine:

  • cheie pentru fiecare dintre adresele dvs.
  • tranzacțiile efectuate de la / la adresele dvs.
  • preferințele utilizatorilor
  • implicită
  • cheile de rezervă
  • conturi
  • un număr de versiune

Piscină cheie
De la 0.3.21: informații despre lanțul actual cel mai bun, pentru a putea reanaliza automat la restaurarea dintr-o copie de rezervă.
Fișierul wallet.dat este localizat în directorul de date Bitcoin și poate fi criptat cu o parolă.

Se intenționează ca un fișier de portofoliu să fie utilizat pe o singură instalare de Bitcoin la un moment dat. Încercarea de a clona un fișier de portofel pentru utilizarea pe mai multe computere va duce la "comportament ciudat" .

Formatul acestui fișier este Berkeley DB. Instrumentele care pot manipula fișierele de portofel includ pywallet.

https://en.bitcoin.it/wiki/Bitcoin_Core

gallery/underconstruction
Reguli importante!

* Întotdeauna faceți un research amănunțit despre o monedă sau un ICO înainte să investiți !
* Nu investiți bani de care aveți nevoie! Investiți doar atât cât vă permiteți să pierdeți !

      Cum mențin portofelele digitale și tranzacțiile cât mai securizate?        Cele mai bune practici

Regula1: NU portofele pe dispozitive mobile!
Regula 2: Păstrați-vă sistemul de operare actualizat!  
Regula 3: Aveți un antivirus instalat!
Regula 4: Utilizați o soluție anti-ransomware, ca https://www.cybereason.com/
Regula 5: Verificați întotdeauna site-ul Web pe care îl accesați pentru a vă accesa portofelul! (HTTPS în bara de browser!)
Regula 6: HTTPS Peste tot! https://www.eff.org/https-everywhere/
Regula7: Folosește un VPN! https://www.cyberghostvpn.com/
Regula8: Păstrați datele dvs. sensibile (cum ar fi cheile private) pe o partiție separată, criptată! Creați o nouă partiție - https://www.partitionwizard.com/, Criptarea noii partiții - https://veracrypt.codeplex.com/
Regula9: Întotdeauna blocați computerul / laptopul atunci când plecați la mai mult de 3 pași de el!
Regula10: Fiți conștienți de împrejurimile dvs. atunci când introduceți parolele!
Regula11: Luați în considerare utilizarea unui portofel hardware! https://www.ledgerwallet.com/ sau https://trezor.io/

* Nu ignorați best practices de securitate de mai sus! Implementați cât mai multe din ele!

     Pentru a rămâne la curent cu ultimele știri și evoluții (unele chiar de la oră la oră):
https://bitcoinmagazine.com/
https://www.coindesk.com/
https://cointelegraph.com/
https://bitcointalk.org/
https://twitter.com/Bitcoin
https://twitter.com/ethereumproject
https://twitter.com/VitalikButerin
https://twitter.com/rogerkver
https://twitter.com/DiaryofaMadeMan
https://twitter.com/ErikVoorhees
https://twitter.com/SatoshiLite
https://twitter.com/VinnyLingham
https://twitter.com/MichaelSuppo

Despre tehnologia Blockchain, care stă la baza Bitcoin, Ethereum & co.

   Blockchain-ul este un registru public care înregistrează tranzacțiile de bitcoin. O soluție nouă realizează acest lucru fără o autoritate centrală de încredere: întreținerea blocului de blocuri este realizată de o rețea de noduri de comunicație care rulează software bitcoin.  Tranzacțiile plătitorului de formă X trimit biți bitului Y către beneficiarul plății Z sunt difuzate în această rețea utilizând aplicații software disponibile . Nodurile de rețea pot valida tranzacțiile, le pot adăuga în copia cărții și apoi le pot difuza pe alte noduri. Blocul este o bază de date distribuită - pentru a realiza verificarea independentă a lanțului de proprietate asupra oricărei cantități de bitcoin, fiecare nod de rețea își stochează propria copie a blocului.  Aproximativ de șase ori pe oră, este creat un nou grup de tranzacții acceptate, un bloc, adăugat la blocul de blocuri și publicat rapid la toate nodurile. Acest lucru permite software-ului bitcoin să determine când a fost cheltuită o anumită cantitate de bitcoin, ceea ce este necesar pentru a preveni dubla cheltuială într-un mediu fără supraveghere centralizată. În timp ce un registru convențional înregistrează transferurile de facturi sau bilete la ordin existente în afară de acesta, blocul este singurul loc în care se poate spune că bitcoinurile există sub forma ieșirilor necheltuite ale tranzacțiilor. https://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin#Blockchain

gallery/news_logo
gallery/un_nou_soare

București

UTC-GMT

New york

Beijing

Tokyo

donatie bitcoinvladmarius

contact

gallery/gmail
gallery/new_donatiebitcoinvladmarius_
gallery/ethereum_core_logo_png